Брзо, убаво, квалитетно и поволно !

 
Гипсарски и молерофарбарски услуги, изведби од гипс картон, молерофарбарски услуги, кречење, изработка на фасади.
 
 
 
 

Услуги кои ги нудиме

 
ДМ 3 Изведба Дизајн е компанија која со својот професионализам, добро обучениот кадар и долгогодишното работно искуство Ви нуди најразлични изведби :
 
 
 

Стиропорни-термоизолациони

 
(фасади со врвен квалитет)
 
 
 
 
 

Гипс картон

 
(спуштени плафони, шанкови, украсни лајсни, преградни ѕидови, каскади, скриени светла, опшивки околу прозори и др.)
 
 
 
 
 

Фасади

 
(фасади со врвен квалитет)
 
 
 
 
 
 

Декоративни елементи и ракотворби

 
( од гипс картон)
 
 
 
 
 
 

Молерофарбарски услуги

 
(фасади со врвен квалитет)
 
 
 
 
 

Ентериер

 
(уредувања и реновирања на објекти)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Гипс картон ѕидните облоги значително ја зголемуваат топлотната и звучна изолација на објектот. Гипс картонот овозможува повеќе варијации како преградни ѕидови и ѕидни облоги, лајсни, спуштени плафони, опшивки, разновидни декоративни елементи и завршни работи. Декорациите од гипс картон и цемент се одличен избор за надворешно и внатрешно уредување на простории.
Освен по дебелината и акустичните својства, ѕидовите од гипс-картон се разликуваат и по видот на плочите од кој се изработуваат.
Одредени парчиња на мебел можат да бидат заменети со декоративни полици од гипс картон
Дизајнерски можности кај ѕидовите од гипс-картон се неограничени.
Постои можност за висинско подесување односно креирање на различни нивоа на спуштени тавани и можност за вградување на различни расветни тела.
Стиропор термоизолационите фасади се нанесуваат брзо и лесно, овозможувајќи значителна термо-изолациона и енергетска заштита на објектот.
 
 
 
 
 
 

Галерија

 
 
 
 
 
 
 
Адреса
 
Ул.1 бр.55 , Долно Лисиче, 1000 Скопје
 
 
 
 
Телефон
 
 
 
 
Маил
 
 
 
 
 
 

Контакт

 
*
 
*
 
*